O klubu

Klub Land Rover Slovenija (v nadaljevanju KLRS) je bil, kot pobuda zanesenjakov, ustanovljen leta 1998 po zgledu tujih klubov. 
Cilj je druženje in širjenje zanesenjaštva med ljubitelji vsega, kar je povezano z najbolj legendarno znamko 4x4 vozil na svetu. Klub šteje več kot 30 zagnanih članov. Dobivamo se  prvo sredo v mesecu,  Gostilna Livada (Hladnikova cesta 15), Ljubljana. Sestanek se običajno prične ob 20:15 uri. 

Ključne aktivnosti so medsebojna druženja članov in pa organizirane ekspedicije in izleti v tujini.  KLRS ne promovira hard offroada, saj smo v skladu s filozofijo Thread lightly zavezani odgovornemu in ekologiji prijaznemu načinu uporabe naših terencev. 

Cilj KLRS je, da se lastnike Land Roverjev prepoznava kot najbolj prijazne daleč naokoli. Zaradi slovenske zakonodaje smo v Sloveniji kot klub vezani na organizacijo treningov 4x4 vožnje na zakupljenih poligonih in udeležbo na uradno organiziranih 4x4 dogodkih v Sloveniji in bližnji soseščini. 

Glavnina letnega dogajanja pa poteka v samostojni medsebojni organizaciji članov, ki hodijo na planinske, lovske, ornitološke, gobarske in piknik izlete. Več kot 40 reportaž in 10 ekspedicijskih potopisov lepo predstavi dejavnosti klubskih članov. Ogledate si jih lahko na naših spletnih straneh in v Forumu KLRS, ki je tudi  osnova intenzivnega komuniciranja članov in zainteresiranih simpatizerjev . Preko 3000 uporabnikov je do sedaj prispevalo že preko 40.000 prispevkov, novic, vprašanj, odgovorov in zanimivosti o Land Roverjih in vsemu, kar mislimo, da je povezano z njimi. S tem je Forum KLRS daleč največja baza znanja o Land Roverjev v slovenskem jeziku.
 

Članstvo v KLRS

prinaša poleg zgoraj opisanega tudi: oblačilo KLRS (kapa ali majica, našitek..),  brezplačni najem offroad opreme (vlečna vrv, podnice, hijack dvigalo, posode za gorivo...), udeležbo na novoletni večerji  skupnih potovanjih KLRS.

Letna članarina znaša 40,00€ in se vplača na račun kluba:

 

KLUB LAND ROVER SLOVENIJA

Hradetskega cesta 35

1000 Ljubljana

TRR: SI56 0201 4005 1730 840, BIC banke: LJBASI2X,  Nova Ljubljanska banka, d.d., Ljubljana, s pripisom: KLRS - Letna članarina (tekoče leto) in ime s priimkom.

 

Vzorec za leto 2020:


 

 

 

 

Vodstvo kluba
 

PREDSEDNIK KLUBA   
SEKRETAR KLUBA IN ČLAN IO

upn-vzorec_2020_1.jpg
 
autodoc.si

Obvestila

Status dogodka:

Aktivno

Bolšji sejem Land Rover delov in opreme

14 Junij 2020, ob 10:00 uri

Lokacija: tržnica Šiška, Celovška cesta

Ker smo čez počitnice, aja karanteno vsi pridno pospravljali kleti in garaže se je sigurno našlo cel kup zgrešenih nakupov, opuščenih projektov, za silo še dobrih in skoraj novih delov.
Predlagam, da se dobimo in izmenjamo, prodamo, podarimo, posodimo, skratka da ropotija zamenja lastnike..

Zraven še kakšno rečemo, pripeljemo pokazat karantenske modifikacije na naših kantah itd.... Lokacija je Tržnica Šiška, rampo nam bodo odprli tako da je parkiranje in dostop zastonj, lokalni bife bo imel za to priložnost odprto.
Začetek ob 10:00, dne 14.06.2020.

 


 

Prostor za vašo promocijo

Vedno okoli vas

 

Kontakt

Klub Land Rover Slovenija 

Hradetskega cesta 35,

1000 Ljubljana

 

klr.slovenije@gmail.com


Tel:  +386 41 612 656

Na voljo:

 

Pon.- Pet: 9:00 - 18:00

 

Ostale dni ne motite odgovornih oseb, razen, če ni drugače dogovorjeno!​​

Promovirajte vaše podjetje

Prostor za vaš oglas

Vaše mnenje o klubu šteje / Your opinion means a lot to us

© 2018 by Storz & Other members

Photos and other material are protected with angry and hungry dogs.